Тундра на латвийски език

Превод: тундра, Речник: български » латвийски

Изходен език:
български
Целеви език:
латвийски
Преводи:
tundra, tundru, tundras, Mazais
Тундра на латвийски език
Други езици

Свързани думи: тундра

тундра климат, тундра и лесотундра, тундра и лесотундра в северна америка, тундра тойота, тундра кола, тундра езиков речник латвийски, тундра на латвийски език

Преводи

  • туловище на латвийски език - stumbrs, bagāžnieks, trunk, maģistrālais, maģistrāle
  • тумор на латвийски език - audzējs, audzēja, audzēju, tumora
  • тунел на латвийски език - tunelis, eja, tuneļa, tuneli, tunelim, tunnel
  • туника на латвийски език - tunika, svārki, tunikas, formas svārki, apvalks
Случайни думи
Тундра на латвийски език - Речник: български » латвийски
Преводи: tundra, tundru, tundras, Mazais