Тундра на френски език

Превод: тундра, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
toundra, la toundra, tundra, de toundra
Тундра на френски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: тундра

тундра климат, тундра и лесотундра, тундра и лесотундра в северна америка, тундра тойота, тундра кола, тундра езиков речник френски, тундра на френски език

Преводи

  • туловище на френски език - corps, tronc, coffre, malle, le tronc, trompe
  • тумор на френски език - tumeur, grosseur, excroissance, tumorale, tumeurs, la tumeur, tumoral
  • тунел на френски език - terrier, galerie, tunnel, entonnoir, tunnel de, tunnels, un tunnel
  • туника на френски език - blouson, veste, blouse, tunique, la tunique, tunique de, une tunique, ...
Случайни думи
Тундра на френски език - Речник: български » френски
Преводи: toundra, la toundra, tundra, de toundra