Митница на литовски език

Превод: митница, Речник: български » литовски

muitas
митница на литовски език

Допълнителни преводи

muitinės, muitų, muitinė, muitinio, muitinių

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

митница езиков речник литовски, митница софия, митница стара загора, митница горна оряховица, митница видин, митница свиленград, митница на литовски език

Преводи

мисъл на литовски език - mintis, maniau, manė, manoma, idėja
мит на литовски език - mitas, mitą, mito
митологическия на литовски език - mitologinis, mitologinių, mitologinės, mitologinė, mitologinę
митология на литовски език - mitologija, mitologijoje, mitologijos, mitologiją, mitas
ротонда на литовски език - rotonda, rotunda, rotondos, rotundy, rotunda ta

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Митница на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: muitas, muitinės, muitų, muitinė, muitinio, muitinių