Бедност на македонски език

Превод: бедност, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
сиромаштија, сиромаштијата, беда, на сиромаштијата
Бедност на македонски език
Други езици

Свързани думи: бедност

бедност и богатство, бедност и мизерия, бедност в българия статистика, бедност 2014, бедност в българия, бедност езиков речник македонски, бедност на македонски език

Преводи

  • баща на македонски език - таткото, татко, неговиот татко, татка, својот татко
  • бедро на македонски език - колк, бутина, хип, колкот, бедрото
  • бедствие на македонски език - чумата, катастрофа, катастрофи, несреќа, неволја, несреќата
Случайни думи
Бедност на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: сиромаштија, сиромаштијата, беда, на сиромаштијата