Преработка на македонски език

Превод: преработка, Речник: български » македонски

обработка, обработка на, за обработка, за обработка на
преработка на македонски език

Други езици

Свързани думи: преработка

преработка езиков речник македонски, преработка на компютърно захранване, преработка на мед, преработка на пластмаси, обработка на снимки, преработка на пластмаса, преработка на македонски език

Преводи

жертва на македонски език - жртва, жртви, жртвува, жртвата, жртвување
препятствие на македонски език - пречка, пречка се, пречки, препрека, пречките
преработване на македонски език - редизајн, преработка, актуелизирање, редизајн на, обработка
пререкания на македонски език - расправии, циклус, спорови
престиж на македонски език - углед, престижот, авторитет

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Преработка на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: обработка, обработка на, за обработка, за обработка на