Стол на македонски език

Превод: стол, Речник: български » македонски

масата
стол на македонски език

Допълнителни преводи

Чаир, столче, столица, столот

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

стол езиков речник македонски, стол за кърмене, стол за хранене чиполино, стол за кола бертони, стол за хранене бертони, стол за кола, стол на македонски език

Преводи

възприятие на македонски език - перцепција, доживување, перцепцијата, доживувања, доживувањето
сто на македонски език - отсто, проценти, стотина, стотици
стойка на македонски език - држач, стојат, стои, штанд, застане
столетие на македонски език - век, еден век, век ќе
столица на македонски език - престолнина, главен град, главниот град, метропола, капитал

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Стол на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: масата, Чаир, столче, столица, столот