Фотоапарат на македонски език

Превод: фотоапарат, Речник: български » македонски

камера, фото апарат, фото, апарат
фотоапарат на македонски език

Други езици

Свързани думи

фотоапарат езиков речник македонски, фотоапарат лайка, фотоапарат сони, фотоапарат зенит, фотоапарат sony, фотоапарат canon, фотоапарат на македонски език

Преводи

рулада на английски език - roulade
фосил на македонски език - фосили, фаучи, фосилни остатоци
фото на македонски език - слика, фотографии
фотография на македонски език - фотографија, фотографијата, фотографирање
фотокопия на македонски език - фотокопии, фотокопија, копии

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Фотоапарат на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: камера, фото апарат, фото, апарат