Фотоапарат на словашки език

Превод: фотоапарат, Речник: български » словашки

fotoaparát, kamera
фотоапарат на словашки език

Допълнителни преводи

kamera, kameru, kamery, fotoaparát

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

фотоапарат езиков речник словашки, фотоапарат лайка, фотоапарат сони, фотоапарат зенит, фотоапарат sony, фотоапарат canon, фотоапарат на словашки език

Преводи

сатир на словашки език - satyr
фосил на словашки език - fosílne, fosílnych, fosílny, fosílnej, fosílnymi
фото на словашки език - fotografie, fotografia
фотография на словашки език - fotografovanie, fotografovaní, fotografovania, snímania, snímanie, vystavení, fotiť, fotografie, ...
фотокопия на словашки език - fotokópie, fotokópia, fotokópiu, kópie

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Фотоапарат на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: fotoaparát, kamera, kamera, kameru, kamery, fotoaparát