Местоимение на норвежки език

Превод: местоимение, Речник: български » норвежки

Изходен език:
български
Целеви език:
норвежки
Преводи:
pronomen, pronomenet, pronoun
Местоимение на норвежки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: местоимение

местоимение в българския език, местоимение й, местоимение определение, местоимение вас, местоимение тест, местоимение езиков речник норвежки, местоимение на норвежки език

Преводи

  • местности на норвежки език - sted, steder, stedene, Ting, steder i
  • место на норвежки език - plassere, legge, hjem, hus, sted, plass, stedet, ...
  • местонахождение на норвежки език - plassering, beliggenheten, plasseringen, beliggenhet, sted
  • местоположение на норвежки език - plass, beliggenhet, plassering, beliggenheten, plasseringen, sted
Случайни думи
Местоимение на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: pronomen, pronomenet, pronoun