Местоимение на словашки език

Превод: местоимение, Речник: български » словашки

zámeno
местоимение на словашки език

Други езици

Свързани думи

местоимение езиков речник словашки, местоимение в българския език, местоимение й, местоимение определение, местоимение вас, местоимение тест, местоимение на словашки език

Преводи

местности на словашки език - miesta, mesta, miesto, miest, mieste, lokalita
место на словашки език - miesto, namiesto, miesta, umiestni
местонахождение на словашки език - umiestnenie, umiestnenia, umiestnení
местоположение на словашки език - umiestnenie, umiestnenia, umiestnení, poloha, parcela
храбра на словашки език - statočný, statečný, odvážny

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Местоимение на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: zámeno