Акции на румънски език

Превод: акции, Речник: български » румънски

Изходен език:
български
Целеви език:
румънски
Преводи:
banal, rasă, provizie, stoc, stoc în, stocul, stocuri, rulant
Акции на румънски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: акции

акции на приносител, акции от цска, акции на цска cena, акции цска, акции цска цена, акции езиков речник румънски, акции на румънски език

Преводи

  • акустика на румънски език - acustică, acustica, acusticii, o acustică, acustice
  • акциз на румънски език - accize, accizelor, de accize, accizei, accizele
  • акционер на румънски език - acţionar, acționar, actionar, acționarilor, acționarul, de acționar
  • акър на румънски език - acru, acri, hectare, acre, hectar
Случайни думи
Акции на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: banal, rasă, provizie, stoc, stoc în, stocul, stocuri, rulant