Суверенитет на словашки език

Превод: суверенитет, Речник: български » словашки

suverenita
суверенитет на словашки език

Допълнителни преводи

zvrchovanosť, suverenitu, zvrchovanosti, suverenity, suverenita

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

суверенитет езиков речник словашки, суверенитет значение, суверенитет уикипедия, суверенитет понятие, суверенитет власти, суверенитет характеристика, суверенитет на словашки език

Преводи

подразделение на словашки език - pododdelenia, pododdelení, pododdelenie, oddelenia na, subdivízia
субтропическия на словашки език - subtropický, subtropické
сувенир на словашки език - suvenír, suvenýr, suveníru
суверенно на словашки език - suverénny, suverénne, zvrchované, suverénnej, suverénna, dokonale
суеверие на словашки език - povera

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Суверенитет на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: suverenita, zvrchovanosť, suverenitu, zvrchovanosti, suverenity, suverenita