Ферибот на словашки език

Превод: ферибот, Речник: български » словашки

trajekt
ферибот на словашки език

Допълнителни преводи

trajekt, Trajektný

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

ферибот езиков речник словашки, ферибот до тасос, ферибот белослав, ферибот керамоти тасос, ферибот никопол, ферибот чанаккале, ферибот на словашки език

Преводи

негодяй на словашки език - surovec, nešťastník, darebák, chudák, miera, uličník
фенол на словашки език - fenol, fenolu, aminofenol, fenolom
феодализъм на словашки език - feudalizmus, feudalizmu
ферма на словашки език - farma, farmy, farm, hospodárstvo, state
фермент на словашки език - kvas, kvasu, sa kvasu, kvasnice

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Ферибот на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: trajekt, trajekt, Trajektný