Фиктивния на словашки език

Превод: фиктивния, Речник: български » словашки

nepravý
фиктивния на словашки език

Допълнителни преводи

fiktívne, fiktívnej, fiktívny, fiktívna, fiktívnu

Свързани думи

Други езици

Преводи

неудачния на словашки език - hrozný, strašný, hrozné
физиономия на словашки език - fyziognómia, fyziognómie, fyziognomie, fyzionómie
физиотерапия на словашки език - fyzioterapia, fyzioterapie, psychoterapia
филантропия на словашки език - filantropie, filantropia, filantropiu
филателия на словашки език - filatelia, filatelie, filatélia, filatelistická

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Фиктивния на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: nepravý, fiktívne, fiktívnej, fiktívny, fiktívna, fiktívnu