Простата на френски език

Превод: простата, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
prostate, la prostate, de la prostate, prostatique
Простата на френски език
Други езици

Свързани думи: простата

простата туморни маркери, простата лечение, простата при жените, простата лекарство, простата масаж, простата езиков речник френски, простата на френски език

Преводи

  • просперитет на френски език - prospérité, réussite, aisance, succès, bonheur, la prospérité, de prospérité, ...
  • простак на френски език - jocrisse, poire, dupe, idiot, nigaud, niais, voyou, ...
  • проститутка на френски език - prostituée, prostituer, catin, putain, prostitué, prostituées, prostitution
  • проституция на френски език - prostitution, fornication, la prostitution, de prostitution, de la prostitution, prostituer
Случайни думи
Простата на френски език - Речник: български » френски
Преводи: prostate, la prostate, de la prostate, prostatique