Reconfigure in macedonian

Translation: reconfigure, Dictionary: english » macedonian

реконфигурирате, ре, да ја реконфигурирате, ја реконфигурирате, Реконфигурирајте ги
reconfigure in macedonian

Other Languages

Related words

reconfigure language dictionary macedonian, reconfigure router, reconfigure wireless router, reconfigure ip, reconfigure computer, reconfigure linksys router, reconfigure in macedonian

Translations

reconfiguration in macedonian - реконфигурација, реконфигурацијата, реконфигурирање, реструктуирањето, реконфигурација на
reconfigurations in macedonian - реконфигурации
reconfirmation in macedonian - потврдување, повторно потврдување
reconnaissance in macedonian - извидување, извидувачки, извидничката, извиднички, извидување на
sophie in macedonian - софи, sophie, на софи, на sophie

Random words


Reconfigure in macedonian - Dictionary: english » macedonian
Translations: реконфигурирате, ре, да ја реконфигурирате, ја реконфигурирате, Реконфигурирајте ги