Melsvas makedoniškai

Vertimas: melsvas, Žodynas: lietuvių » makedonų

сина, модрикаво, синкаста, синкаво, синкав
melsvas makedoniškai

Kitos kalbos

Susiję žodžiai

melsvas kalbų žodynas makedonų, melsvas metalas, melsvas dumas, melsvas dumas saltam varikliui, melsvas dumas dyzelis, melsvas akmuo, melsvas makedoniškai

Vertimai

docentas makedoniškai - вонреден професор, вонреден професор на, доцент, професор, придружниот професор
melodija makedoniškai - мелодија, нагодување, склад, мелодијата, се вклучите, воздухот, кабелот
melstis makedoniškai - молете, плен, молете се, моли се, моли
membrana makedoniškai - мембрана, мембраната, мембрански, на мембраната, мембранска
memorialas makedoniškai - спомен, меморијалниот, меморијален, споменикот

Atsitiktiniai žodžiai

Atsitiktiniai žodžiai (lietuvių/anglų)


Melsvas makedoniškai - Žodynas: lietuvių » makedonų
Vertimai: сина, модрикаво, синкаста, синкаво, синкав