Комуникација на англиски

Превод: комуникација, Речник: македонски » англиски

communication
комуникација на англиски

Дополнителни преводи

communication, communications, communicating, communicate, the communication

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

комуникација речник на јазици англиски, интернет комуникација, комуникација во семејството, комуникација во организацијата, комуникација видови, комуникација во здравство, комуникација на англиски

Преводи

екологија на англиски - ecology, environment, environmental, the ecology
компирот на англиски - potatoes, potato, the potato, the potatoes, spud
компјутерот на англиски - computer, pc, the computer, the pc, a computer
кондензатор на англиски - capacitor, condenser, the capacitor, a capacitor, capacitance
кондом на англиски - condom, condoms, a condom, of condom, safe, safety

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Комуникација на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: communication, communication, communications, communicating, communicate, the communication