Село на англиски

Превод: село, Речник: македонски » англиски

village, hamlet
село на англиски

Дополнителни преводи

village, village of, the village, the village of, countryside

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

village
  • село

country
  • земја
  • село

Поврзани зборови

село речник на јазици англиски, село гела, село стрелковое, село и люди, село влахи, село i люди, село на англиски

Преводи

простор на англиски - vent, expanse, vastness, scope, space
секира на англиски - ax, cleaver, sax, an ax, the ax, axe
селен на англиски - selenium, of selenium, selenium has
семејството на англиски - family, the family, a family
сенката на англиски - shadows, shadow, senka, senko, the shadow

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Село на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: village, hamlet, village, village of, the village, the village of, countryside