Шевот на англиски

Превод: шевот, Речник: македонски » англиски

seam
шевот на англиски

Дополнителни преводи: шевот

shevot

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

звук на англиски - sound, noise, audio, a sound, the sound
шанец на англиски - moat, a moat, fosse
шафранот на англиски - saffron, shafran, safflower, the saffron
шеќер на англиски - sugar, glucose, of sugar, the sugar
шифрата на англиски - code, password, ciphers, the code, crypto

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Шевот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: seam, shevot