Бунарот на украински

Превод: бунарот, Речник: македонски » украински

небо
бунарот на украински

Дополнителни преводи

добре, гарно

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

бубрегот на украински - нирка, брунька, нирки, викрадення
булката на украински - наречена, невеста, наречена за, плескіт
бурата на украински - буря, бура, буревій, бурячи
валута на украински - валюта, це валюта, валюту, валютний, гроші
дина на украински - діна, дюна

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Бунарот на украински - Речник: македонски » украински
Преводи: небо, добре, гарно