Gås на македонски

Превод: gås, Речник: норвешки » македонски

гушката
gås на македонски

Дополнителни преводи

гуска, гуската, пача, гуски

Поврзани зборови

Преводи

gård на македонски - фарма, земјоделски, земјоделските, фармата, фарма на
gårdsplass на македонски - двор, дворот, предворјето, судот
gåte на македонски - загатката, загатка, гатанка, гатанката
gåtefull на македонски - енигматски, загадочните, загадочна, енигматичен, енигматични

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Gås на македонски - Речник: норвешки » македонски
Преводи: гушката, гуска, гуската, пача, гуски