Tietokone на македонски

Превод: tietokone, Речник: фински » македонски

компјутерот
tietokone на македонски

Дополнителни преводи: tietokone

компјутер, компјутерски, компјутерот, компјутерска, компјутерските

Поврзани зборови

Преводи

tietoisuus на македонски - свест, свеста, на свеста, свесноста, свесност
tietokilpailu на македонски - квиз, квизот
tietoturva на македонски - безбедност, за безбедност, безбедност на, за безбедност на, безбедноста
tietty на македонски - одредени, некои, определени, одреден, одредено

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Tietokone на македонски - Речник: фински » македонски
Преводи: компјутерот, компјутер, компјутерски, компјутерот, компјутерска, компјутерските