Sloka на македонски

Превод: sloka, Речник: чешки » македонски

стих, поезија
sloka на македонски

Дополнителни преводи: sloka

стихот, стих, строфа, стихови

Поврзани зборови

Преводи

sličný на македонски - неприкладен, пристојна, убава
sloh на македонски - стил, стилот, стил на, стилот на, јазикот, јазик
slon на македонски - слон, слонот, слонова, слонови, слонов
sloup на македонски - колона, колоната, колумна, столб, кулата

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Sloka на македонски - Речник: чешки » македонски
Преводи: стих, поезија, стихот, стих, строфа, стихови