Fjalë në anglisht

Përkthim: fjalë, Fjalor: shqip » anglisht

Gjuha burim:
shqip
Gjuha e synuar:
anglisht
Përkthime:
word, speech, words, question, concerned
Fjalë në anglisht
Fjalë të ngjashme
Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: fjalë

say
 • fjalë
 • mendim
 • opinion
news
 • lajm
 • njoftim
 • fjalë
 • të reja
 • emision i llajmeve
 • kronikë
term
 • afat
 • semestër
 • term
 • periudhë
 • kohë
 • fjalë
word
 • fjalë
 • e thënë
 • lajm
 • premtim
 • urdhër
 • parullë
order
 • urdhër
 • porosi
 • rend
 • rregull
 • renditje
 • fjalë
rumor
 • thashetheme
 • fjalë
report
 • raport
 • relacion
 • njoftim
 • shpallje
 • procesverbal
 • fjalë
rumour
 • thashetheme
 • fjalë
speech
 • të folur
 • fjalim
 • fjalë
 • shqiptim
 • mënyrë e të folurit
 • aftësi e fjalës
hearsay
 • thashetheme
 • fjalë
promise
 • premtim
 • fjalë
 • shpresë suksesi
vocable
 • fjalë
language
 • gjuhë
 • të folur
 • fjalë
 • e folme
agreement
 • marrëveshje
 • pajtim
 • harmoni
 • kontratë
 • fjalë

Fjalë të ngjashme: fjalë

fjalë te mencura per jeten, fjalë të urta popullore, fjalë të urta për besën, fjalë me shkronjen y, fjalë gege dhe toske, fjalë fjalor gjuhësor anglisht, fjalë në anglisht

Përkthime

 • fiziologji në anglisht - physiology, the physiology, physiology of
 • fjali në anglisht - phrase, clause, idiom, sentence, sentences, keywords
 • fjetur në anglisht - asleep, sluggish, sleeping, sleep, sleepy, slept, dormant
 • flak në anglisht - fling, chuck, cast, heave, throw, throw away
Fjalë të rastësishme
Fjalë në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: word, speech, words, question, concerned