Njollë në anglisht

Përkthim: njollë, Fjalor: shqip » anglisht

blot, spot
njollë në anglisht

Përkthime shtesë: njollë

stain, discoloration, spot, stigma, blot

Fjalë të ngjashme

Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: njollë

stain
 • njollë
 • turp

discoloration
 • njollë
 • çngjyrosje
 • ndryshim ngjyrës

spot
 • vend
 • pikë
 • njollë
 • spërkë
 • puçërr

stigma
 • njollë
 • turp

blot
 • cen
 • njollë

mark
 • shenjë
 • notë
 • qëllim
 • objektiv
 • kufi
 • njollë

blemish
 • cen
 • njollë
 • e metë

blur
 • mjegullim
 • turbullirë
 • njollë
 • avull

blotch
 • pullë
 • njollë
 • puprri

imputation
 • fajësim
 • njollë

smudge
 • diçka e pakuptueshme
 • njollë

soil
 • tokë
 • dhe
 • baltë
 • njollë

splotch
 • njollë

splodge
 • njollë

mote
 • grimcë
 • grimcë pluhuri
 • njollë

patch
 • copë toke
 • bandazh
 • fashë
 • arnë
 • njollë
 • vel fytyre

smear
 • njollë

smirch
 • njollë

plash
 • spërkë
 • llokoçitje
 • njollë

taint
 • turp
 • njollë
 • prishje
 • kalbje
 • infeksion

nebula
 • mjegullnajë
 • nebulozë
 • njollë

cloud
 • njollë
 • re
 • tufë
 • shtëllungë
 • hije

slur
 • shpifje
 • njollë
 • mospërfillje

Përkthime

njoh në anglisht - know, recognize, recognized, i know, familiarize
njohur në anglisht - known, recognized, familiar, renowned, famous
njollëz në anglisht - speck
njom në anglisht - dunk, ret, saturate, souse, macerate, green, moisten, soak
qengj në anglisht - lamb, cade, lamb of, sheep

Fjalë të rastësishme

Fjalë të rastësishme (shqip/anglisht)


Njollë në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: blot, spot, stain, discoloration, spot, stigma, blot