Pronë në anglisht

Përkthim: pronë, Fjalor: shqip » anglisht

property
pronë në anglisht

Përkthime shtesë: pronë

property, possession, ownership, holding, the property

Fjalë të ngjashme

Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: pronë

estate
 • pronë
 • shtresë
 • gjendje civile

property
 • pronë
 • toka
 • shtëpi
 • tipar
 • karakteristikë

assets
 • pronë

possession
 • posedim
 • zotërim
 • pronë
 • pronësi
 • vend në zotërim

ownership
 • pronë
 • pasuri
 • zotërim

goods
 • ngarkesë
 • mall
 • gjëra të nevojshme
 • sende personale
 • pronë

holding
 • pronë
 • mbajtje
 • aksion
 • zotërim
 • tokë
 • tituj

demesne
 • çiflig
 • pronësi
 • pronë

patrimony
 • trashëgim
 • pronë

domain
 • sferë
 • fushë
 • territor
 • zotërime
 • tokë
 • pronë

gear
 • veshje
 • ingranazh
 • marsh
 • pajime
 • rrotë me dhëmbë
 • pronë

land
 • tokë
 • vend
 • dhe
 • terren
 • të thatë
 • pronë

realty
 • pasuri e patundshme
 • pronë

acquest
 • pronë

premise
 • premisë
 • kusht paraprak
 • preambul
 • pronë
 • godinë

Përkthime

profeti në anglisht - prophet, the prophet
pronar në anglisht - owner, proprietor, boss, master, the owner, host
proposim në anglisht - suggestion
propozoj në anglisht - slate, propose, suggest, offer, the slate
përbuz në anglisht - despise, disdain, contemn, spit upon, despised

Fjalë të rastësishme

Fjalë të rastësishme (shqip/anglisht)


Pronë në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: property, property, possession, ownership, holding, the property