Лутаница на английски език

Превод: лутаница, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
tangle, mix-up, lutanitsa
Лутаница на английски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: лутаница

лутаница езиков речник английски, лутаница на английски език

Преводи

  • луна на английски език - moon, Luna, the moon, a moon
  • лунния на английски език - lunar, moon, the moon, the lunar, Fraction of the moon
  • лъч на английски език - beam, ray, ray of, beam of, a beam
  • лъчеизпускане на английски език - radiation, lacheizpuskane
Случайни думи
Лутаница на английски език - Речник: български » английски
Преводи: tangle, mix-up, lutanitsa