Лутаница на норвежки език

Превод: лутаница, Речник: български » норвежки

lutanitsa
лутаница на норвежки език

Други езици

Преводи

кран на норвежки език - springen, trykk, fra springen, tar du hurtig på, tar du hurtig
луна на норвежки език - månen, måne, mã ¥ ne, moon
лунния на норвежки език - månen, måne, mã ¥ ne, moon
лъч на норвежки език - bjelke, beam, stråle, strålen
лъчеизпускане на норвежки език - lacheizpuskane, stråling

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лутаница на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: lutanitsa