Полярности на английски език

Превод: полярности, Речник: български » английски

polarity
полярности на английски език

Допълнителни преводи: полярности

polarities, polarity

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: полярности

полярности езиков речник английски, полярности аккумуляторов, полярности при сварке, полярности турбо-суслик, полярности магнита, полярности растворителей, полярности на английски език

Преводи

поляко на английски език - pole, polack, a pole, the pole, polish, merely
поляна на английски език - meadow, lawn, polyana, poliana, glade
помагам на английски език - help, assist, aid, befriend, helping
помада на английски език - ointment, pomade, ointments, salve, a pomade
хирург на английски език - surgeon, a surgeon, the surgeon, plastic surgeon

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Полярности на английски език - Речник: български » английски
Преводи: polarity, polarities, polarity