Радиоактивност на английски език

Превод: радиоактивност, Речник: български » английски

radiation, radioactivity
радиоактивност на английски език

Допълнителни преводи: радиоактивност

radioactivity, radioactive, of radioactivity, the radioactivity

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: радиоактивност

radioactivity
  • радиоактивност

Свързани думи: радиоактивност

радиоактивност езиков речник английски, радиоактивност единици, радиоактивност същност, радиоактивност тест, радиоактивност – същност и видове според произхода, радиоактивност определение, радиоактивност на английски език

Преводи

пеперуда на английски език - butterfly, a butterfly, the butterfly, moth, butterflies
радиация на английски език - radiation, the radiation, irradiation, of radiation
радио на английски език - radio, the radio, a radio
радиолокатор на английски език - radar, nrc, radar equipment, radio locator, of radar equipment
радиус на английски език - radius, a radius, radius of, a radius of, range

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Радиоактивност на английски език - Речник: български » английски
Преводи: radiation, radioactivity, radioactivity, radioactive, of radioactivity, the radioactivity