Радиоактивност на португалски език

Превод: радиоактивност, Речник: български » португалски

radiações
радиоактивност на португалски език

Допълнителни преводи: радиоактивност

radioatividade, radioactividade, a radioactividade, de radioactividade, a radioatividade

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: радиоактивност

радиоактивност езиков речник португалски, радиоактивност единици, радиоактивност същност, радиоактивност тест, радиоактивност – същност и видове според произхода, радиоактивност определение, радиоактивност на португалски език

Преводи

директивния на португалски език - directiva, diretiva, a directiva, directiva do, de directiva, director, repertório
радиация на португалски език - radiação, radiações, de radiação, a radiação, da radiação
радио на португалски език - rádio, de rádio, radio, o rádio, radical
радиолокатор на португалски език - radar, de radar, radares, do radar, radar de
радиус на португалски език - raio, raio de, de raio, rádio, raio da, rábano

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Радиоактивност на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: radiações, radioatividade, radioactividade, a radioactividade, de radioactividade, a radioatividade