Синдром на английски език

Превод: синдром, Речник: български » английски

syndrome
синдром на английски език

Допълнителни преводи

syndrome

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

syndrome
  • синдром

Свързани думи

синдром езиков речник английски, синдром на, синдром даун, синдром на даун, метаболитен синдром, синдром на рейно, синдром на английски език

Преводи

какао на английски език - cocoa, cacao, of cocoa, containing cocoa, not containing cocoa
синагога на английски език - synagogue, the synagogue, a synagogue, synagogue of, the synagogue of
синдикат на английски език - syndicate, union, trade union, a syndicate, a trade union, combine
синонимика на английски език - synonymy
синоптическия на английски език - synoptic, synoptics, the synoptic

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Синдром на английски език - Речник: български » английски
Преводи: syndrome, syndrome