Целофан на английски език

Превод: целофан, Речник: български » английски

cellophane
целофан на английски език

Допълнителни преводи

cellophane, cellophane paper, of cellophane, a film

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

cellophane
  • целофан

Свързани думи

целофан езиков речник английски, целофан за цветя, целофан на едро вносител, целофан цена, целофан опаковки, целофан пликове, целофан на английски език

Преводи

вариола на английски език - smallpox, variola, the variola, the smallpox, vaccinia
цезий на английски език - cesium, cs, caesium-, of cesium, caesium
цезура на английски език - caesura, a caesura, of caesura
целулоза на английски език - cellulose, pulp
целунат на английски език - kiss, kissed, kiss the, been kissed, kiss each, chastity

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Целофан на английски език - Речник: български » английски
Преводи: cellophane, cellophane, cellophane paper, of cellophane, a film