Акционер на беларуски език

Превод: акционер, Речник: български » беларуски

Изходен език:
български
Целеви език:
беларуски
Преводи:
акцыянер, акцыянэр
Акционер на беларуски език
Други езици

Свързани думи: акционер

акционер определение, акционер на английски, акционер фаворит ад, акционер значение, акционер фаворит, акционер езиков речник беларуски, акционер на беларуски език

Преводи

  • акциз на беларуски език - акцызны
  • акции на беларуски език - акцыі
  • акър на беларуски език - акр
Случайни думи
Акционер на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: акцыянер, акцыянэр