Проза на испански език

Превод: проза, Речник: български » испански

Изходен език:
български
Целеви език:
испански
Преводи:
prosa, la prosa, en prosa, de prosa, una prosa
Проза на испански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: проза

проза за любовта, проза определение, проза wikipedia, проза речник, проза пример, проза езиков речник испански, проза на испански език

Преводи

  • проект на испански език - proyección, proyecto, proyecto de, del proyecto, proyectos, de proyectos
  • прожектор на испански език - reflector, proyector, foco, Spotlight, centro de atención, de Spotlight
  • прозата на испански език - venderse, vender, expender, ficción, la ficción, Fiction, de ficción, ...
  • прозвище на испански език - apodar, alias, apodo, mote, sobrenombre, apodo de, nickname, ...
Случайни думи
Проза на испански език - Речник: български » испански
Преводи: prosa, la prosa, en prosa, de prosa, una prosa