Проза на португалски език

Превод: проза, Речник: български » португалски

Изходен език:
български
Целеви език:
португалски
Преводи:
prorrogar, prosa, em prosa, a prosa, de prosa, da prosa
Проза на португалски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: проза

проза за любовта, проза определение, проза wikipedia, проза речник, проза пример, проза езиков речник португалски, проза на португалски език

Преводи

  • проект на португалски език - projecto, proscrever, traçado, plano, projectos, proíba, projeto, ...
  • прожектор на португалски език - holofote, Spotlight, holofotes, projector, atenções
  • прозата на португалски език - vender, mesma, mesmo, comerciar, ceder, ficção, fiction, ...
  • прозвище на португалски език - bom, apelidar, agradável, apelido, alcunha, pseudônimo, nick, ...
Случайни думи
Проза на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: prorrogar, prosa, em prosa, a prosa, de prosa, da prosa