Проза на италиански език

Превод: проза, Речник: български » италиански

prosa
проза на италиански език

Допълнителни преводи: проза

prosa, in prosa, di prosa, la prosa, prose

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: проза

проза езиков речник италиански, проза за любовта, проза определение, проза wikipedia, проза речник, проза пример, проза на италиански език

Преводи

меласа на италиански език - melassa, melassi, melasso, i melassi, melasse
проект на италиански език - progetto, progetto di, del progetto, progetti, di progetto, proiezione, proiettare, ...
прожектор на италиански език - riflettore, riflettori, faretto, faretto a, spotlight, faro, proiettore
прозата на италиански език - narrativa, finzione, fantascienza, romanzo, romanzi, vendere, spacciare, smerciare
прозвище на италиански език - soprannome, nick, nickname, soprannome di, nome, nomignolo

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Проза на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: prosa, prosa, in prosa, di prosa, la prosa, prose