Сос на италиански език

Превод: сос, Речник: български » италиански

Изходен език:
български
Целеви език:
италиански
Преводи:
salsa, intingolo, salsa di, sugo, la salsa, sugo di
Сос на италиански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: сос

сос за спагети, сос тартар, сос бешамел, сос холандез, сос карбонара, сос езиков речник италиански, сос на италиански език

Преводи

  • сопран на италиански език - soprano, il soprano, di soprano, del soprano
  • сопрано на италиански език - soprano, il soprano, di soprano, del soprano
  • софтуер на италиански език - impaccare, confezione, confezionare, imballare, imballaggio, involto, fascio, ...
  • социализъм на италиански език - socialismo, il socialismo, del socialismo, socialismo di
Случайни думи
Сос на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: salsa, intingolo, salsa di, sugo, la salsa, sugo di