Сос на литовски език

Превод: сос, Речник: български » литовски

Изходен език:
български
Целеви език:
литовски
Преводи:
padažas, padažu, padažo, padaže, sauce
Сос на литовски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: сос

сос за спагети, сос тартар, сос бешамел, сос холандез, сос карбонара, сос езиков речник литовски, сос на литовски език

Преводи

  • сопран на литовски език - sopranas, sopranui, soprano, sopran
  • сопрано на литовски език - sopranas, sopranui, soprano, sopran
  • софтуер на литовски език - siuntinys, paketas, programinė įranga, programinę įrangą, Programinė, Software, programinės įrangos
  • социализъм на литовски език - socializmas, socializmo, socializmą, socializmu
Случайни думи
Сос на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: padažas, padažu, padažo, padaže, sauce