Сос на румънски език

Превод: сос, Речник: български » румънски

Изходен език:
български
Целеви език:
румънски
Преводи:
sos, sos de, sosul, sosul de, de sos
Сос на румънски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: сос

сос за спагети, сос тартар, сос бешамел, сос холандез, сос карбонара, сос езиков речник румънски, сос на румънски език

Преводи

  • сопран на румънски език - soprano, soprana, soprană, sopranei, sopran
  • сопрано на румънски език - soprano, soprana, soprană, sopranei, sopran
  • софтуер на румънски език - colet, pachet, software, Software-ul, Software, programe software, programare, ...
  • социализъм на румънски език - socialism, socialismului, socialismul, a socialismului
Случайни думи
Сос на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: sos, sos de, sosul, sosul de, de sos