Цезура на италиански език

Превод: цезура, Речник: български » италиански

cesura, caesura, di cesura, cesure
цезура на италиански език

Други езици

Свързани думи

цезура езиков речник италиански, цезура в музыке, цезура в літературі, цензура нет, цезура это, цезура значение слова, цезура на италиански език

Преводи

звезда на италиански език - stella, stelle, astro, asterisco, stelletta
цвят на италиански език - colore, color, colori, di colore, a colori, sbocciare, tinta, colorire, ...
цезий на италиански език - cesio, di cesio, tenore del cesio, il cesio, da cesio
целофан на италиански език - cellofan, cellophane, di cellophane, cellophan, di cellofan
целулоза на италиански език - cellulosa, di cellulosa, la cellulosa, della cellulosa

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Цезура на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: cesura, caesura, di cesura, cesure