Сценарист на латвийски език

Превод: сценарист, Речник: български » латвийски

Изходен език:
български
Целеви език:
латвийски
Преводи:
scenārists, scenārija, scenārija autors, scenāristu, scenārija autore
Сценарист на латвийски език
Други езици

Свързани думи: сценарист

сценарист работа, сценарист обучение, сценарий капитан петко войвода, сценарист на слави, сценарист на столичани в повече, сценарист езиков речник латвийски, сценарист на латвийски език

Преводи

  • сцена на латвийски език - vieta, pakāpe, fāze, skatuve, aina, ainas, skatuves, ...
  • сценарий на латвийски език - scenārijs, scenāriju, scenārijā, scenārija
  • сцепление на латвийски език - kohēzija, kohēzijas, kohēziju, kohēzijai
  • счетоводство на латвийски език - grāmatvedība, uzskaite, grāmatvedības, uzskaites, grāmatvedis
Случайни думи
Сценарист на латвийски език - Речник: български » латвийски
Преводи: scenārists, scenārija, scenārija autors, scenāristu, scenārija autore