Сценарист на френски език

Превод: сценарист, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
scénariste, le scénariste, scénariste de, de scénariste
Сценарист на френски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: сценарист

сценарист работа, сценарист обучение, сценарий капитан петко войвода, сценарист на слави, сценарист на столичани в повече, сценарист езиков речник френски, сценарист на френски език

Преводи

  • сцена на френски език - scène, estrade, diligence, phase, environnement, perspective, station, ...
  • сценарий на френски език - scénario, scénarios, scénario de, le scénario, situation
  • сцепление на френски език - loyauté, fidélité, adhérence, gluant, adhésion, cohésion, la cohésion, ...
  • счетоводство на френски език - comptabilité, liquidation, comptable, la comptabilité, comptables, comptabilisation
Случайни думи
Сценарист на френски език - Речник: български » френски
Преводи: scénariste, le scénariste, scénariste de, de scénariste