Сценарист на македонски език

Превод: сценарист, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
испишана, Писателот, писател, Пишува
Сценарист на македонски език
Други езици

Свързани думи: сценарист

сценарист работа, сценарист обучение, сценарий капитан петко войвода, сценарист на слави, сценарист на столичани в повече, сценарист езиков речник македонски, сценарист на македонски език

Преводи

  • сцена на македонски език - арена, сцената, сцената што
  • сценарий на македонски език - сценарио, скрипта, сценариото, сценарија
  • сцепление на македонски език - стисок, зафат, адхезија, лепливоста, тракција
  • счетоводство на македонски език - сметководство, сметководствени, сметководството, за сметководство, и сметководство
Случайни думи
Сценарист на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: испишана, Писателот, писател, Пишува