Глина на македонски език

Превод: глина, Речник: български » македонски

трупот, калот
глина на македонски език

Допълнителни преводи

глинени, Клеј, од глина, глината

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

глина езиков речник македонски, глина цена, глина за печене, глина das, глина за бижута, глина за лице, глина на македонски език

Преводи

глашатай на английски език - crier, herald, beadle, bedell, fugleman
глеч на английски език - varnish, enamel
глоба на македонски език - парична казна, казна, парична, фино, ред
глобален на македонски език - глобалната, глобалниот, глобална, глобално, стварност
температура на македонски език - температурата, температури, температура од, температура

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Глина на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: трупот, калот, глинени, Клеј, од глина, глината