Обжалване на македонски език

Превод: обжалване, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
жалба, жалбата, правна заштита, жалби, жалите
Обжалване на македонски език
Други езици

Свързани думи: обжалване

обжалване на решение на общински съвет, обжалване на акт, обжалване на постановление за възлагане, обжалване на фиш, обжалване на съдебно решение, обжалване езиков речник македонски, обжалване на македонски език

Преводи

  • обем на македонски език - волумен, обемот, количини, количини на
  • обещание на македонски език - ветување, ветувањето, ветуваат, ветувања, ветување дека
  • обзавеждане на македонски език - мебел, кабинетите, опрема, украсување, декорација
  • обзор на македонски език - преглед, Резиме
Случайни думи
Обжалване на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: жалба, жалбата, правна заштита, жалби, жалите