Цвете на македонски език

Превод: цвете, Речник: български » македонски

цвет
цвете на македонски език

Допълнителни преводи

цвет, цвеќе, цвет се

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

цвете езиков речник македонски, цвете от изтока епизод 1, цвете от изтока 27, цвете камелия, цвете от луната, цвете от хартия, цвете на македонски език

Преводи

подагра на македонски език - гихт
царство на македонски език - царството, кралство
царщина на английски език - wrinkle, tsarism, tsarist residents
цвят на македонски език - боја, бојата, бои, во боја, обоени, цвет
цезий на македонски език - цезиум, атомот на цезиум, цезиумот

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Цвете на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: цвет, цвет, цвеќе, цвет се