Атака на португалски език

Превод: атака, Речник: български » португалски

Изходен език:
български
Целеви език:
португалски
Преводи:
crise, agressão, ataque, ataque de, de ataque, ataques, atentado
Атака на португалски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: атака

атака форум, атака варна, атака евроизбори, атака листа, атака предизборен клип, атака езиков речник португалски, атака на португалски език

Преводи

  • асфалт на португалски език - asfalto, de asfalto, do asfalto, o asfalto, asfaltada
  • атавизъм на португалски език - atavismo, o atavismo, atavism, atavismos
  • атеизъм на португалски език - ateísmo, o ateísmo, do ateísmo
  • атеист на португалски език - ateu, ateísta, ateus, atheist, atéia
Случайни думи
Атака на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: crise, agressão, ataque, ataque de, de ataque, ataques, atentado