Средина на португалски език

Превод: средина, Речник: български » португалски

Изходен език:
български
Целеви език:
португалски
Преводи:
migalha, miolo, migalhas, crumb, do miolo
Средина на португалски език
Други езици

Свързани думи: средина

аритметичка средина, животната средина, урбана средина, сорокина ирина михайловна, оптичка средина, средина езиков речник португалски, средина на португалски език

Преводи

  • сребърно на португалски език - peitoril, prata, de prata, prata de, silver, prateado
  • среди на португалски език - entre, mundo, mundial, do mundo
  • средство на португалски език - ferramenta, maneira, modo, costume, forma, moda, que, ...
  • срок на португалски език - expressão, termo, tergiversar, vocábulo, quarenta, fortuna, prazo, ...
Случайни думи
Средина на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: migalha, miolo, migalhas, crumb, do miolo